Guangdong Team-D Group Co.,Ltd
Guangdong Team-D Group Co., Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Beton snijden draadzaagmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Beton snijden draadzaagmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Team-D
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5.000.0000-6.000.0000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

Team-D Groepsco., Ltd

      De Groep van Guangdong team-D Co., Ltd is een professionele fabrikant van het boren van en het snijden van materiaal, met meer dan tien takken. Ons bedrijf heeft dozens octrooien voor het boren van en het snijden van materiaal, met meer dan tien jaar die het gewapend beton boren snijdend en steengroevestenen ervaring snijden, op voorwaarde dat de aanpassing voor het globale boren die, diamantverbruiksgoederen, diamantdraad de industrieën zag snijden. Wij kunnen klanten van alle aspecten van boor en snijdende etc. oplossingen en onderwaterknipsel op het gebied van marine voorzien, luchtvaart, kernenergie, mijnbouwtechnologie.

      Team-D heeft een professioneel onderzoek en een ontwikkelingsteam die uit een partij leden met de rijke ervaring van de techniekpraktijk in concreet scherp evenals grondig begrip in relevant materiaal bestaan, die het verbeteren houden, bevorderend het materiaal van het bedrijf door hun eigen praktijk en ervaring in de loop van de jaren. Allerlei machines van ons bedrijf zijn stabieler door voortdurende verbetering, en gevend aandacht aan allerlei details, hebben de prestaties aan het uiterste bevorderd. Uitgerust met nauwkeurig CNC machinaal bewerkend centrum en goed ervaren exploitanten, is elk verwerkte en veroorzaakte delen team-D sterk en duurzaam.

     Team-D verleent transformatie en de bevorderende diensten voor globale beroemde merken van het boren van scherp materiaal, die het vrije technische overleg en de naverkoopdiensten aanbieden van 24 uur. Ons bedrijf heeft stabiele agentschaprelaties krachtige de constructiewerkzaamhedenbedrijven met van Hongkong, Taiwan, met diverse bezoeken en toerismeuitwisselingen elk jaar gevestigd. Bovendien, in India, Botswana, Thailand, Maleisië en andere landen en gebieden, zijn er ook velen agenten actief contact met team-D en toont hun rente in het zijn de agent van team-D merkmachines.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                     

                                

 

 

 

                                         

ONDERZOEK EN ONTWIKKELINGScentrum

 

 

       Team-D heeft krachtig onderzoek en ontwikkelingsteam, met meer dan twintig leden allen die SOLIDWORKS, Proe gebruiken en andere software voor 3D modellering, motiesimulatie die, eindige elementenanalyse, techniektekeningen, explodeerde meningenassemblage, de analyse van techniekwerktuigkundigen, materiële gewichtsstatistieken verwerken. Het grootste deel van het onderzoek en het ontwikkelingspersoneel hebben 2~10 jaar van bouwervaring ter plaatse, gezien de gebiedsarbeidsvoorwaarden om diverse modellen van machines te ontwikkelen en te verbeteren. Tegelijkertijd, kunnen wij de machines volgens de bouwplannen van klanten aanpassen, de tekortkomingen van hun machines optimaliseren, evenals diverse types van draadzagen, muursnijmachines, de zagen van de mijndraad en onderwater scherpe draadzagen voor allerlei techniekprojecten ontwikkelen.

        De supervisor, met de ervaring van meer dan 25 jaar in het onderzoek en de ontwikkeling van hydraulische muursnijmachine en draadzaag. Al zijn leven, houdt hij besprekend de relevante technische kwesties met de uitstekende concrete boor scherpe deskundigen van Vasteland China, Hong Kong en Taiwan.

        De tekeningsontwerper die, die van beroemde Chinese universitair een diploma behalen en jaren van ervaring in hydraulisch machineontwerp hebben.

 

FABRIEK

     

 

 

 ASSEMBLAGEworkshop

 

      De assemblageworkshop behandelt een gebied van 1800 vierkante meters, voor assemblage van diverse modellen van machines strevend naar de taken die door het bedrijf worden toevertrouwd. Het assemblagepersoneel heeft overvloedige werkervaring die een gemiddelde meer dan vijf jaar bereiken, en het onlangs aangeworven personeel moet vóór toegestaan opgeleid te zijn en worden beoordeeld krijgen te werken. De productietaken worden toevertrouwd door de productieafdeling aan de leider van het productieteam voor regeling, om ervoor te zorgen dat het personeel en de verrichtingen in de plaats van de assemblageworkshop aan de vereisten, voldoen en van uitstekende kwaliteit bereiken, efficiënt, laag-consumptie, veiligheidsproductie. in strikte overeenstemming met „productie plannen“ uitgegeven door het productieplan al productietaak is redelijk schikken van belang, uitvoerend supervisie en inspectie op de productieplaats, regelmatig beoordelend.

      De maanden en de jaren gaan over door, hadden de arbeiders lang vrij duidelijk in mening met de machinecomponenten en de assemblageprocessen. Voorts in de loop van de jaren, hebben zij onderhoud en reparatie de diensten verleend, en eenstemmig erkend door klanten                                                                    

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                         

                                 

 

 

 PAKHUISaankoop EN DISTRIBUTIEcentrum

 

       Team-D werkt met vele internationale eerste-rij grote merken samen, en de multimanierklep, de pomp van de hoge drukolie, hydraulische motor, het element van de oliefilter, elektrische motor, hoge drukolieleiding, filterelement is allen ingevoerde delen.

       Het pakhuispersoneel allen heeft vele jaren van ervaring in pakhuisbeheer, hoofdzakelijk voor pakhuis en distributie van vervangstukken van elk model, vervangstukkeninventaris controlerend, rekeningen, rapport vormen en het sorteren, opslag van grondstoffen, plaatsbeheer van levering, productverscheidenheden, modellen, specificatiesclassificatie, evenals verpakking, plaatsing, merkend, en coördinerend de pakhuisafdeling met andere afdelingen. Alle werknemers hebben beroeps het weten beheerst.

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     

 

 

GEVORDERD CNC MACHINAAL BEWERKEND CENTRUM

     Het gevorderde CNC machinaal bewerkende centrum heeft 65 reeksen diverse modellen van machines, 35 die technici en 15 hogere technische backbones verwerken. Alle technici kunnen niet gaan werken alvorens diverse strikte technologische aspectenonderzoeken over te gaan. De verwerkte modellen van machines omvatten: groot verticaal CNC machinaal bewerkend centrum, horizontale CNC boring en malend centrum, klein CNC machinaal bewerkend centrum. Volgens de tekeningensteekproeven van het onderzoek en het ontwikkelingsteam, allerlei kunnen nauwkeurige en efficiënte verwerking worden uitgevoerd. De precisie kan 0.01mm bereiken. Elk product heeft het speciale persoon volgen, om de vooruitgang en de kwaliteit op te volgen op tijd, om de stabiliteit en de uitvoerbaarheid van elk product te verzekeren. Het personeel allen heeft professionele kennis en rijke ervaring van CNC machineverrichtingen beheerst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens
Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Eloisa Chen

Tel.: 86-13823456159

Fax: 86-20-85645017

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)