Guangdong Team-D Group Co.,Ltd
Guangdong Team-D Group Co., Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Guangdong Team-D Group Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Beton snijden draadzaagmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Beton snijden draadzaagmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

                                                                        

       Onderzoek en Ontwikkelingscentrum

   

         Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

        Team-D heeft krachtig onderzoek en ontwikkelingsteam, met meer dan twintig leden allen die SOLIDWORKS, Proe gebruiken en andere software voor 3D modellering, motiesimulatie die, eindige elementenanalyse, techniektekeningen, explodeerde meningenassemblage, de analyse van techniekwerktuigkundigen, materiële gewichtsstatistieken verwerken. Het grootste deel van het onderzoek en het ontwikkelingspersoneel hebben 2~10 jaar van bouwervaring ter plaatse, gezien de gebiedsarbeidsvoorwaarden om diverse modellen van machines te ontwikkelen en te verbeteren. Tegelijkertijd, kunnen wij de machines volgens de bouwplannen van klanten aanpassen, de tekortkomingen van hun machines optimaliseren, evenals diverse types van draadzagen, muursnijmachines, de zagen van de mijndraad en onderwater scherpe draadzagen voor allerlei techniekprojecten ontwikkelen.

  De supervisor, met de ervaring van meer dan 25 jaar in het onderzoek en de ontwikkeling van hydraulische muursnijmachine en draadzaag. Al zijn leven, houdt hij besprekend de relevante technische kwesties met de uitstekende concrete boor scherpe deskundigen van Vasteland China, Hong Kong en Taiwan.

        De tekeningsontwerper die, die van beroemde Chinese universitair een diploma behalen en jaren van ervaring in hydraulische machine hebben.

                                                              

      Fabriek

        Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

   

  Assemblageworkshop

   

        De assemblageworkshop behandelt een gebied van 1800 vierkante meters, voor assemblage van diverse modellen van machines strevend naar de taken die door het bedrijf worden toevertrouwd. Het assemblagepersoneel heeft overvloedige werkervaring die een gemiddelde meer dan vijf jaar bereiken, en het onlangs aangeworven personeel moet vóór toegestaan opgeleid te zijn en worden beoordeeld krijgen te werken. De productietaken worden toevertrouwd door de productieafdeling aan de leider van het productieteam voor regeling, om ervoor te zorgen dat het personeel en de verrichtingen in de plaats van de assemblageworkshop aan de vereisten, voldoen en van uitstekende kwaliteit bereiken, efficiënt, laag-consumptie, veiligheidsproductie. in strikte overeenstemming met „productie plannen“ uitgegeven door het productieplan al productietaak is redelijk schikken van belang, uitvoerend supervisie en inspectie op de productieplaats, regelmatig beoordelend.

   

   

  Pakhuisaankoop en Distributiecentrum

   

       Team-D werkt met vele internationale eerste-rij grote merken samen, en de multimanierklep, de pomp van de hoge drukolie, hydraulische motor, het element van de oliefilter, elektrische motor, hoge drukolieleiding, filterelement is allen ingevoerde delen.

       Het pakhuispersoneel allen heeft vele jaren van ervaring in pakhuisbeheer, hoofdzakelijk voor pakhuis en distributie van vervangstukken van elk model, vervangstukkeninventaris controlerend, rekeningen, rapport vormen en het sorteren, opslag van grondstoffen, plaatsbeheer van levering, productverscheidenheden, modellen, specificatiesclassificatie, evenals verpakking, plaatsing, merkend, en coördinerend de pakhuisafdeling met andere afdelingen. Alle werknemers hebben beroeps het weten beheerst.

   

        Gevorderd CNC Machinining Centrum

        Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

       Het gevorderde CNC machinaal bewerkende centrum heeft 65 reeksen diverse modellen van machines, 35 die technici en 15 hogere technische backbones verwerken. Alle technici kunnen niet gaan werken alvorens diverse strikte technologische aspectenonderzoeken over te gaan. De verwerkte modellen van machines omvatten: groot verticaal CNC machinaal bewerkend centrum, horizontale CNC boring en malend centrum, klein CNC machinaal bewerkend centrum. Volgens de tekeningensteekproeven van het onderzoek en het ontwikkelingsteam, allerlei kunnen nauwkeurige en efficiënte verwerking worden uitgevoerd. De precisie kan 0.01mm bereiken. Elk product heeft het speciale persoon volgen, om de vooruitgang en de kwaliteit op te volgen op tijd, om de stabiliteit en de uitvoerbaarheid van elk product te verzekeren. Het personeel allen heeft professionele kennis en rijke ervaring van CNC machineverrichtingen beheerst.

 • OEM / ODM
  OEM / ODM Productie is beschikbaar.

 • R & D

  Onderzoek en ontwikkelingvoordeel

  1. Ons bedrijf heeft de hydraulische muurzaag en draadzaag onafhankelijk ontwikkeld en verbeterd door de meer dan 20 jaar ervaring van president Deng Yinghua in de frontlinie van de bouw. Waarvan we twee Chinese nationale patenten hebben verkregen. De volumes van de originele enorme wandzaag en draadzaag zijn gehalveerd. De nieuwste producten kunnen zelfs door één persoon worden bediend, wat de initiatie in China is. Deze verbetering vermindert de personeelskosten aanzienlijk en verhoogt de veiligheid op het werk.

  2. Onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling: er zijn 15 onderzoeks- en ontwikkelingspersoneel en dit jaar worden er nieuwe soorten producten op de markt gebracht die op afstand kunnen worden bediend en over een groter knipgebied beschikken .

  3. Constructieteam: tegelijkertijd is de gebruikerservaring voortdurend verbeterd en geconsumeerd door de applicatiefeedback van het grote bouwteam in de frontlinie van onze dochterondernemingen. De producten zijn afkomstig van onderzoek en ontwikkeling, en het onderzoek en de ontwikkeling zijn afkomstig van de praktijk in het veld, waardoor het voordeel van de virtueuze cyclus ten volle wordt benut.

Contactgegevens
Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Eloisa Chen

Tel.: 86-13823456159

Fax: 86-20-85645017

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)