Guangdong Team-D Group Co.,Ltd
Guangdong Team-D Group Co., Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Van goede kwaliteit Beton snijden draadzaagmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Beton snijden draadzaagmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd Guangdong Team-D Group  Co.,Ltd

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Agent
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Team-D
Aantal werknemers : 100~200
Jaarlijkse omzet : 5.000.0000-6.000.0000
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 80% - 90%

 

                                                                                              De dienst
 

Pre-sale de dienst
De klanten zijn welkom om ons bedrijf te bezoeken om de werkende prestaties van de machines vóór aankoop te onderzoeken. Onze verkopers zijn allen ervaren deskundigen in de industrie, die de meeste passende oplossing volgens uw daadwerkelijke behoeften zou adviseren (met inbegrip van het moeilijkheidsniveau van de bouwwerf).

Overzee opleidend
De klanten die team-D merkmachines kopen kunnen 7 dagen van de opleidende diensten overzee ontvangen. Tijdens deze periode, zullen de trainers een reeks van systeem opleiding voor de arbeiders van de klanten van machineverrichting aan onderhoud verstrekken.

Opleidingsplaats
Een vloer die project van een bouwbedrijf ontmantelt in Botswana. De klant ondernam het het ontmantelen project en zo was een muursnijmachine nodig. Bij de Kantonmarkt, zag de klant onze machine, en keurde onmiddellijk onze uitnodiging goed en kwam aan het centrum van de de testdemonstratie van ons bedrijf de werkende prestaties van de machine onderzoeken. Toen de machine met succes in Botswana aankwam, kwamen onze trainers bij de plaats van de klant aan en leidden de 15 dagen (7 dagen die oorspronkelijk, plus de extra opleiding van 8 dagen voor de betaling van de klant worden beslist) van opleidingsproces voor de arbeiders van de klant. In dit proces, waren de arbeiders van de klant, met behulp van de trainers, constant vertrouwd met en beheersten het gebruik van de muursnijmachine.

De naverkoopdienst

Beroeps
Team-D heeft strikt opgeleid en beoordeeld velen professioneel personeel, dat groepswerk, verplichting en moed neemt als stichting om onze eigen collectieve cultuur te vestigen.

Beroepsuitrusting
Team-D heeft volledige ingevoerde het testen instrumenten om het normale gebruik van ons materiaal te verzekeren.

Professionele toebehorenlevering
Wij vervaardigen producten volgens de stringentste internationale bouwverordening, slechts gebruikend de beste materialen en de ingevoerde toebehoren om de speciale vereisten van de praktische toepassing te verzekeren.

Professioneel beheer
Team-D ontwikkelde de ondernemingsketen software van het verrichtingsbeheersysteem met onafhankelijk auteursrecht, met inbegrip van de volledige waaier van gestandaardiseerde en verenigde beheersverrichting van logistiek, onderhoud, de dienst.

De professionele dienst
Team-D voert test ter plaatse uit, opleidend en toont de uitstekende dienst van het gebiedsonderhoud.

De brief van de naverkoopdienst van verplichting
Dank voor de producten van kopende team-D, oprecht! om uw wettelijke rechten te waarborgen, en u van problemen na aankoop vrij te maken, gaat de Groep team-D de volgende verbintenissen aan u aan, en biedt u opeenvolgend de standaardnaverkoopdienst (aan de prima uitstekende opleidende dienst).

Éénjarige garantie, life-long onderhoud
Van de datum van producten die van ons bedrijf worden gekocht, is het materiaal gewaarborgd voor de vrije reparatie van 12 maanden en life-long onderhoud. Voor details, gelieve te verwijzen naar de garantieverklaring.

Garantieverklaring
1. De garantieperiode verwijst naar de 12 maanden na de die aan de plaats worden geleverd en toegelaten goederen. Tijdens de garantieperiode, in het geval van geen kunstmatige schade of ongepaste verrichting, gebeurt het kwaliteitsprobleem, en ons bedrijf is verantwoordelijk voor vrije reparatie.
2. Meer dan de garantieperiode, is ons bedrijf verantwoordelijk voor life-long onderhoud, en de kosten van vervangstukken worden gedragen door de gebruiker. Voor productonderhoud, stuurt ons bedrijf de ingenieur van hoofdkantoor team-D die meer dan tien jaar van gebiedservaring heeft, om de 7 dagen te vergen van vrije opleiding voor de persoon u benoemt (wij zijn verantwoordelijk om te verzekeren het be*heersen is). Tijdens de periode van garantie, zal ons bedrijf de normale onderhoudsdiensten, met inbegrip van routine-inspectie, aanpassing en smering voor alle systemen verlenen.

De gedetailleerde dienst van het klantenoverleg
Team-D verleent de gedetailleerde dienst van het klantenoverleg, als u om het even welke vragen tijdens gebruik hebt, u is welkom om de diensthotline van 24 uur 18818803599 te roepen.

Ons personeel zal u van ordelijke, wezenlijke en efficiënte de dienststeun voorzien

De nadenkende huis-aan-huisdienst
Het bedrijf team-D heeft het netwerk van de naverkoopdienst in vele grote en middelgrote steden door het land. Het hoofdkwartier heeft de full-time technici van het naverkooponderhoud met vele jaren van ervaring in onderhoud en reparatie van hydraulisch scherp materiaal, dat uw naverkoopservicevereisten kan volledig ontmoeten. Wanneer het product u kocht ontbreekt, zal ons centrum van de naverkoopdienst in aanraking met u op elk ogenblik worden, en zal de nadenkende huis-aan-huis in time dienst, verlenen om u te helpen de dreiging van het achtergedeelte oplossen.

Geschikte en efficiënte spoedmaatregelen
Toen uw reparatieverzoek ontving, team-D zal het bedrijfpersoneel noodsituatiereactie (oplossing) binnen 24 uren, maken en zal een telefoongesprek aan u maken te antwoorden de oplossing. Als u de dienst ter plaatse wenst, beloven wij om naar de gebruikersscène binnen 24 uren te gaan. Volgens de overeenkomst tussen twee partijen, in de Provincie van Guangdong, kunnen wij aan de scène (door speciale auto) op dezelfde dag worden. Als het materiaal van de gebruiker niet in drie dagen kan worden hersteld, kan ons bedrijf extra machine aan de klant kostenloos verstrekken om de ordelijke productie te verzekeren.

De uiterst nauwgezette product volgende diensten
1. Na de levering van product, zullen wij mensen sturen om de volgende diensten regelmatig uit te voeren.
2. Na de levering van product, zal ons bedrijf ernaar streven om met u voor de product daarmee verband houdende diensten samen te werken, die proberen beter te doen.
3. In het gehele proces van pre-sale, zal de verkoop, de naverkoopdiensten, alle vragen u naar voren brengt onmiddellijk beantwoord worden of door ons verwant personeel opgelost.

Vrijstelling van garantie
1. De machine en de componenten hebben de garantieperiode overschreden.
2. Mislukking of schade aan het product dat door de installatie en het gebruik van user onjuiste toe te schrijven aan het volgende van niet de gebruiksinstructies wordt veroorzaakt.
3. Mislukking of schade die door installatie, reparatie te veranderen of te ontmantelen wordt veroorzaakt die door instellingen en personeel erkend niet door Team-D wordt verstrekt.
4. Mislukking of schade die door het gebruik van de productonderdelen wordt veroorzaakt niet die door Team-D worden verstrekt.
5. Machinemislukking of schade die door toevallige factoren of kunstmatige oorzaken veroorzaakt wordt die (omvatten: het werkende fouten, vallen, doorweken, enz.).
6. Productmislukking of schade die door overmacht, natuurrampen wordt veroorzaakt (zoals: aardbevingen, branden, bliksemstakingen, vloed).
7. De gemakkelijk uitgeputte delen en de verwante assemblage zijn niet binnen garantie (bijvoorbeeld: toestellen, lagers, olieverbindingen, kabels, rubberwielen, snelle stoppen, sporen, alle filterelementen, gidsvoeten, enz.).

Andere vermelde niet punten zullen op een vriendschappelijke en negotiatory manier tussen twee partijen worden geregeld.

Het speciale eraan herinneren
„De de dienstverplichting“ van het bedrijf team-D is slechts op de gevormde delen van product van toepassing wanneer het verlaten van fabriek (voor de configuratielijst, te zien gelieve de rekening). Voor de bovengenoemde software en hardwarefouten, voeren het bedrijf team-D en zijn onderhoudsorganisaties onderhoud uit dat door deze verplichting wordt gespecificeerd. Tijdens de vrije garantieperiode, zal de eigendom van de foutencomponenten die wij door Team-D worden gereserveerd hebben vervangen.

                    

 

 

Contactgegevens
Guangdong Team-D Group Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Eloisa Chen

Tel.: 86-13823456159

Fax: 86-20-85645017

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)